Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Atilla Çakıroğlu
Atilla Çakıroğlu

Belirsiz Duygular

Yorum

Belirsiz Duygular

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

616

Okunma

Belirsiz Duygular

Neyi bilebilir insan,
kendine söylenen kelimelerim dışında...
Kimi sevebilir sevgiliden başka...
Nasıl ölebilir ki kıyamet kopmadan,
Ve nasıl taşıyabilir ki bunca yükü
Kıyamet karanlık olmadan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Belirsiz duygular Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belirsiz duygular şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belirsiz Duygular şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL