Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
Durak
Durak

GÜN AKŞAM OLDU

Yorum

GÜN AKŞAM OLDU

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1295

Okunma

GÜN AKŞAM OLDU

GÜN AKŞAM OLDU

Akşam oldu ahuzarım geldi
Geçen günlerim sarardı soldu
Gençliğim bitti aklıma geldi
İhtiyar oldum gün akşam oldu

Sabaha kadar düşünüp durdum
Hayat; takıldım çakır keyf oldum
Ummanı ararken çölde kaldım
İhtiyar oldum gün akşam oldu.

Saz arardım ben söz arardım
Ben varlığın sırrına arardım
Koşa koşa boşa yere vardım
İhtiyar oldum gün akşam oldu.

Durak ömründe yüzü gülmedi
Bulduğu kişi menfat vermedi
Acı taddım tatlıyı bulmadı
İhtiyar oldum gün akşam oldu
05/08/2017
Durak Yilmaz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gün akşam oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gün akşam oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜN AKŞAM OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.8.2017 14:55:41
Beğeni:
2
Okunma:
1295
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL