Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
elifsel
elifsel

Kalbimin sahibi_16

Yorum

Kalbimin sahibi_16

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

738

Okunma

Kalbimin sahibi_16

Sen sev yeter ki
Kolaylaşır dünya
Nasır tutsa da ellerin
Bir lokmada olsa ekmeğin
Sevgiyle doluysa yüreğin
Bir de seviliyorsan sevdiğince
Senden zengini yok dünyada.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kalbimin sahibi_16 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimin sahibi_16 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimin sahibi_16 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.7.2017 22:52:02
5 puan verdi
Kısacıktı ama güzeldi .....
Kalemin daim olsun
________________________________Selamlar
Nilüfer Sultan
Nilüfer Sultan, @nilufer-sultan
29.7.2017 04:22:48
5 puan verdi
Yüreğinize gönlünüze sağlık selam dua ile. .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL