Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kosarli 47
kosarli 47

SARSIN BENİ TOPRAK

Yorum

SARSIN BENİ TOPRAK

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

2357

Okunma

SARSIN BENİ TOPRAK

SARSIN BENİ TOPRAK

Bu halde olmama sebep sensin
Beni bin bir parçalara bölensin
Yaşarken hayatımı söndürensin
Beni bende ellerin ile bitirensin

Oysa sen aşkım kadınımsın
Dünyada yaşam kaynağımsın
Kalbe akan sevda pınarımsın
Damarlarda dolaşan kanımsın.

Kolunda olan bebeğin olsaydım
Hayat diye kalbine dolsaydım
Ölene kadar ellerinde solsaydım
Bu dünyada bir sen benim olaydın.

Yar kalbim senin ile sımsıcak
Sensiz cennet bile bana kurak
O kalbin bana olsun son durak
Senden önce sarsın beni toprak…

MEHMET EMİN DAĞ
25 07 2017 /// sevgilerin şairi


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sarsın beni toprak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarsın beni toprak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SARSIN BENİ TOPRAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL