Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Aybüke KUMTEPE
Aybüke KUMTEPE

sonumu bilirim

Yorum

sonumu bilirim

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

816

Okunma

sonumu bilirim

sonumu bilirim

Ara sıra vuku bulur gidesi tavırlarım,
Ya semada kanat çırpınışlarım,
Ya da güz’de yaprak döküşlerim.

Gurbet olurum gürültülü bir şehre,
Toprak olurum sahipsiz bahçeye...

Kalabalığımla giderim,
Rüzgar eşlik eder,
Yağmurla dertleşirim,
Hangisini seçsem sonumu bilirim...


Aybüke

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sonumu bilirim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonumu bilirim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonumu bilirim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL