Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

HATIRALARIM

Yorum

HATIRALARIM

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

HATIRALARIM

HATIRALARIM

yalnızım insanlar içinde bir ben
ölüm bekler beni biçilmiş kefen
gidiyorum artık aklımda bir sen
bir kurşun olacak hatıralarım

her gece ikimiz için içerim
aklımda ne varsa birbir silerim
ardından ağlayan o resimlerim
Azrail olacak hatıralarım

her anı seninle geçen maziye
bin sitem doldurdum sana az diye
akan göz yaşlarım hepsi hediye
bir nehir olacak hatıralarım

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hatıralarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatıralarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATIRALARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
23.7.2017 22:44:50
5 puan verdi
Güzeldi şiir usta severek okudum
Kalemin susmasın
___________________________________________Selamlar
muhacir bozkurt
muhacir bozkurt, @muhacirbozkurt
23.7.2017 21:44:56
İnsan bir iyiliği, bir de kötülüğü unutmaz. Hepsi de "hatıralar denizi" içinde birer damla olarak kalır.
Kaleminizi kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL