yapabildiğim en iyi şey,ertelemek.. aslında yapmak isteyip de yada,aslında yapmam gerekip de yapamadıklarımla dolu tüm zamanım tembellik değil, yorgun olmanın verdiği isteksizlik değil bu belki de,bunları ,bunları,yapmam gerekiyor bahanesine sığınıp, yaşamak için sebep arayışlarım, ertelediklerim...
emine rezzan sipahi
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
aslında o son sözde iki duyguyu da anlatmaya çalıştım..ne demek istediğimi çok güzel anlatmışsınız..ben de severim..yağmuru,sonbaharı kitap ama kahve için pek de aynı şeyi söyleyemeyeceğim :) evet ertelemeyelim güzellikleri ..sizin de gününüz aydın olsun..doyasıya yaşayacağınız bir gün geçirmenizi dilerim..sevgiler..
Hangimiz ertelemiyoruz ki sevgili Rezzan.Hep yarın yaparım,öbür gün yaparım diye ertelediğimiz o kadar çok şey var ki ve bir tek ölümü erteleyemiyoruz.Oysa hayat ertelemeler için çok kısa.
Şiirin son dizeleri de düşündürücüydü.'' Yaşamak için sebep arayışlarım belki de bu ertelemeler'' sözü güzel aslında ama yine de yapacak bir şeyler bulursun sen, yine de pek erteleme derim.Çünkü o ertelemeler öyle gecikir ki bir gün bakarsın hepsi yapılmadan kalmış geride.
Sabah sabah ne kadar iç açıcı bir yorum yaptım değil mi:))
Bu arada bu resimden bahsetmeden geçemeyeceğim,sanki ruhumu okuyorsun.Resimde çok sevdiğim şeyler var.Yağmur, kahve,kitap ve sonbahar.Bu resmi de çok sevdim bu yüzden şiirinle beraber.Sayfanda şiir okumak bana çok iyi geliyor.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.