Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Menderes Dağlaroğlu
Menderes Dağlaroğlu

NEDEN İÇ ÇEKERSİN?

Yorum

NEDEN İÇ ÇEKERSİN?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

854

Okunma

NEDEN İÇ ÇEKERSİN?


Solan yaprağı dalda görünce
Bir gazel olup yere düşünce
Söyle beni hatırlıyor musun
Fırtına onu sürükleyince

Neden iç çekersin içli içli
Ne o ağlar mısın gizli gizli
Yaşamak zor değil mi sevgilim
Vicdanın böyle çok kirli kirli

Konuşma kendi içinde savaş
Belki de kurtarır yavaş yavaş
Seni vicdan azabından gülüm
Gözlerinden akan bir damla yaş...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden iç çekersin? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden iç çekersin? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN İÇ ÇEKERSİN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL