Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Me
MertDkbyr

Bilmem Ben Burjuva Kemali

Yorum

Bilmem Ben Burjuva Kemali

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

630

Okunma

Bilmem Ben Burjuva Kemali

Ben bir bilirim o güzel peygamberi
Benim peygamberimin gözü mavi
Saçları sarı sanki bir altın misali
Ben bilmem o Burjuva Kemali

İnandım ben onun yazdığı Nutka
Ben bilirim inanırım kutsal kitaba
Benim peygamberimin gözleri mavi
Ben bilmem o Burjuva Kemali

Kim taktı ona Burjuva Kemal ismini
Bilirim onunda kalemi kırıldı gitti
Severim düşüncesi ben gibiydi
Ben bilmem o Burjuva Kemali

Bilirim sende severdin peygamberi
Şiirin yetmez ona anlamadın gitti
Atama burjuva diyen tam dönek itti
Ben bilmem o Burjuva Kemali

Kul harici anar Mustafa Kemali
Dönerim sırtımı ben Kara duvara
Sevmeyen anlamaz Beni beni
Ben bilmem o Burjuva Kemali

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilmem ben burjuva kemali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmem ben burjuva kemali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilmem Ben Burjuva Kemali şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sinan YILMAZ54
Sinan YILMAZ54, @sinan-yilmaz54
11.7.2017 17:38:52
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL