Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Şi
Şiir Yürekli Adam

Kendini Şiirlere Sor

Yorum

Kendini Şiirlere Sor

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

815

Okunma

Kendini Şiirlere Sor

Adını Bembeyaz Kağıtlarla Doldurdum
Ben Kendime Bir Soru Sordum
Neden Hergün Seni Yazıyordum
İnan ki Çok Yoruldum

Hasretin Kağıtlara Sığmadı
Kalbin bir tek beni almadı
Git kendini bir şiirlere sor
İnan ki onlar bile sana küskün


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendini şiirlere sor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendini şiirlere sor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kendini Şiirlere Sor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL