Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Sakın ola.....yü_ko

Yorum

Sakın ola.....yü_ko

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1379

Okunma

Sakın ola.....yü_ko

_olsun be ay gülüm, sen gel otur,da karşıma
__istersen benimle hiç konuşma..
_________kaçır gözlerini gözlerimden
__istersen hiç halimi hatırımı sorma
_______giyin sükütlarını üzerine
__kulak verme senin için söylediklerime
_____beni hiç tanıyormuş gibi yap
________sahip çıkma selamıma kelamıma
hatta, hiç tanimiyormuş gibi davran bana
_________"ayırma saçlarını yüzünden"
_kaldirma kirpiklerini gözlerinin üzerinden
__at canimi bir daha dönülmez olan yollarina
___________"ama sakın ola" (...)
____seni cikarttım gitti deme sakın aklımda...
___
_____LESKÜY NARUT

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sakın ola.....yü_ko Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sakın ola.....yü_ko şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sakın ola.....yü_ko şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL