Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kürsat tasdemir
kürsat tasdemir

BABO

Yorum

BABO

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1340

Okunma

BABO

Şu gurbet ömründen bin ömür aldı
Sende bir gün yüzü görmedin Babo
Rızık dedi rızık dertlere saldı
Viran etti viran gülmedin Babo
.
Lokmanı gurbette verdi sınadı
Kimi hor gördüde kimi kınadı
Kimi garip dedi kimi bunadı
Baş eğdin cevabın vermedin Babo
.
Dört mevsimin kış yazda değildi
Çile mükafattır farzda değildi
Gözün ekmeğinde sazda değildi
Helale haramı katmadın Babo
.
Bazen kendin ile kalıp baş başa
Şükür ettin geldiğin çileli yasa
Oh diyip kafanı rahatça taşa
Koyupta Bir defa yatmadın Babo
KÜRŞAT TAŞDEMİR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Babo Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babo şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABO şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL