Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Billur Ecem
Billur Ecem

Mutluluk Tam Kalbinizde(adresini bulamayanlara...)

Yorum

Mutluluk Tam Kalbinizde(adresini bulamayanlara...)

( 5 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1062

Okunma

Mutluluk Tam Kalbinizde(adresini bulamayanlara...)

Çok aradım seni sevdam
Biliyordum seni bulacağımı
Nasıl bulacağımı
Hiç bilmiyorken hem de

Sadece seni hissetmekti
Tek bulacağım yol
Senin kim olduğunu bilmezken daha
Seni bilmekti
Kalbimde varlığın hissedilirken daha

Bir gün nasıl olduğunu bilmediğim zamanda
Çıktın karşıma
Bir sabaha daha hoşgeldin derken
Sana da hoşgeldin demiş kalbim

Hoşgeldin mutluluğun adresi,hoşgeldin

Anladım o zaman
Kalbim seni bekliyormuş
Hayata dair umutlarım o yüzden ayaktaymış
Seveceğimiz kişi olurmuş
Mutluluğun tanımı

Anladım,ben seninle bu yola
El ele çıkmalıymışım
Daha vakit var, ol benimle sevgili
Sev beni ,sevgilim ol
Gel bana ,benim ol
Mutluluğun adresi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Mutluluk tam kalbinizde(adresini bulamayanlara...) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk tam kalbinizde(adresini bulamayanlara...) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluk Tam Kalbinizde(adresini bulamayanlara...) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL