Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kadiresen
kadiresen

KENDİMİ BULDUM

Yorum

KENDİMİ BULDUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1238

Okunma

KENDİMİ BULDUM

KENDİMİ BULDUM

su denizde toprak karada
denizin en güzeli küçük marmarada
iki odalı bir ev gibi kirada
aradım kalbimi buldum

artık güzel filimler yok sinemada
hayatın gerçek tadı şükürde sabırda
her şeye kahredip ağlamada
aradım sevgimi buldum

şimdi daha mutluyum burada
ağlamıştım bir gün tam da şurada
hayal ettiğim yerde orada
aradım dengimi buldum

ben de çok boş gezdim arada
insanlığın kıymeti yok iş parada
güzel yurdumun başkenti Ankarada
aradım kendimi buldum

1974 Ankara
Kadir Esen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendimi buldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendimi buldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİMİ BULDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL