Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Aaydın
Aaydın

Yârime

Yorum

Yârime

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1105

Okunma

Yârime


Gözleri mavisine denizin
Yaşamın bütün benine
Küçücük elleri olan
Sevginin büyük kızına

Savrulan yaprağına poyrazın
Bahtımın kara yeline
Gönlümde telleri olan
Türkümün büyük sazına

Sıcacık yürek sahibi
Duruşu soğuk kadına
Gecesi karlı geçen
Ömrümün sıcak yazına

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yârime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yârime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yârime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL