Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Murat Demir
Murat Demir

Neden

Yorum

Neden

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

435

Okunma

Neden



Ben seni canımın içi saydıkça
Sen beni yerlere vurursun neden
Kalbimi önüneserip, yaydıkça
Karşımda el gibi durursun neden

Parmağın ağzına koyup sus gibi
Sağını solunu basıp pus gibi
Yüzünü gözünü asıp küs gibi
Hala bir başına yürürsün neden

Ayanlı beyanlı sessiz çağrına
Deva olur diye gönül ağrına
Ateşler içinde yanan bağrına
Kar olup yağsam dakürürsün neden

Elini ağzına salıp sus gibi
Dağlardan taşlardan dalıp pus gibi
Olmadık tavırlar alıp küs gibi
Hala bir başına yürürsün neden

Murat Demir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL