Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
boz sahin
boz sahin

ŞAFAK VAKTİ

Yorum

ŞAFAK VAKTİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1513

Okunma

ŞAFAK VAKTİ

ŞAFAK VAKTİ

Şafak sökerken
Karanlığın gergefini
Çözüldü dizlerin bağı
Takatimiz tükendi
Oturabildik ancak
Bir taşın üstüne
Ve nihayetinde
Biz altına girdik
Taş dikildi üstümüze

Şafak sökerken
Karanlığın gergefini
Dünya gözüyle göremedik
Günü güneşi
Miras bıraktık şafakta
Sönen ümitlerimizi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şafak vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şafak vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAFAK VAKTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL