Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Murat Demir
Murat Demir

Bana Sukutumun Narası yeter

Yorum

Bana Sukutumun Narası yeter

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

599

Okunma

Bana Sukutumun Narası yeter



Ne güneş isterim ne ay ne yıldız

Bana gecelerin karası yeter

Derman sizin olsun neşe, şevk, yaldız

Bana yüreğimin yarası yeter



Şu köhne dünyanın olsam çırağı

Elden, yabancıdan saymam ırağı

Olsada fark etmez örtüm kırağı

Bana iki taşın arası yeter



Süzülüp giderim yolumdan akıp

Seven bir yüreği terk etmem yakıp

Asla çirkinleşmem çirkine bakıp

Bana sükütümun narası yeter

Murat Demir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana sukutumun narası yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana sukutumun narası yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Sukutumun Narası yeter şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL