Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
turan akyüz
turan akyüz

savunma ya bakarken

Yorum

savunma ya bakarken

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

475

Okunma

savunma ya bakarken

Renklerde saklı
Bir avuç gülüş tadın da
Sokratesin savunması
Usta ca bir nakış konmuş
Akarken tarihin üstüne
Akarken asırlara kemer olmuş
Bir fikrin inceliğe dökülen ırmağın berraklığı
Değilmiydi
Suskunluğun bilgeliği ve hereklıa sohbetti
Bir de azizler diyaloğu
Renkleri kıskandıran maabetin görkemi
Ellerimde tutsak
Asırların
Boynu bükük akışı

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Savunma ya bakarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Savunma ya bakarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
savunma ya bakarken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL