Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ozan FAHRETTİN akdağ
ozan FAHRETTİN akdağ

BÖYLE HAYAT

Yorum

BÖYLE HAYAT

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

825

Okunma

BÖYLE HAYAT

BÖYLE HAYAT
Hayat yaşamaya değer
Bize zalim olmuş meğer
Nice mazlumlara kıyar
Bize göre değil gardaş

Yıllarca yükünü çektim
Ömür boyu yaşlar döktüm
Her derdine boyun büktüm
Bize göre değil gardaş

Zalimlere açtı kucak
Ne garipler yıktı ocak
Bundan sonra ne olacak
Bize göre değil gardaş

Sürüm,sürüm süründürür
Acımadan bize vurur
Yetmez gibi tuzak kurur
Bize göre değil gardaş

Akdağ çekilir mi böyle
Varsa çıkar yolu söyle
Geçer gider sabır eyle
Bize göre değil gardaş
Ozan Fahrettin AKDAĞ.
17.04.2017

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Böyle hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Böyle hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÖYLE HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL