Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

Bahar

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

476

Okunma

Bahar


Bahar gelince ben mahzunlaşırım
Özlerim ötelerden ansıdıklarımı
Senleşirim yoksun ayazlarında yanlızlıgımın
Bir yagmur çilemesinde
Yoklugunla ıslanırım.
Sen olmayınca korkarım karanlıgından ölümün
Yosma duygularla sevişir olurum
Ah bir bilsen penceremde begonya çiçekleri
Teneke saksılarda seni arar olurum
Gitar kençertosu notalarında
Aglatır sensiz yolculugumun
Ben bahar geline ayazlaşırım
Korkaklaşır ruhum başkalaşırım
Hiçleşirim bir toz misali
Aglar sözcüklerim sayfalarımda
Çocuklaşırım
Aradıgım sıcak bir ten uykuda
Sen olmayınca Yaşamak ne kelime
Kaçıp giderim yanlızlıgımdan.



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL