Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet Ali Çıbıklı
Mehmet Ali Çıbıklı

Yorgun Kalpler

Yorum

Yorgun Kalpler

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1128

Okunma

Yorgun Kalpler



Evetsiz nikahlarla evliydim ben,
Kalbimi kendi haline bıraktım.
Aşk duraklarında hiç beklemeden,
Doludizgin, sevgilere hep aktım.

Ben aşkta hem cesur, hem ataktım,
Ömrümce birini sevdim delice.
Yıllar yılı yandım, gün oldu yaktım,
Her gün ağlayıp, üzüldüm her gece.

Sevip sevilmek bir kutsal olaydır,
Gülen gözler sevgide buluşunca.
Artık dünyada yaşamak kolaydır,
Yorgun kalpler sevgiyle doluşunca.

Bitti ömrümün yarıdan fazlası,
Gönlüm hala sevecen, hala diri.
Aşka kilitlendim, oldum olası,
Beni benden aldı, delirtti biri.

Mehmet Ali Çıbıklı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yorgun kalpler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun kalpler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yorgun Kalpler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Makberî  - Ahmet Akkoyun
Makberî - Ahmet Akkoyun, @makber-ahmetakkoyun
26.4.2008 15:42:00
Bitti ömrümün yarıdan fazlası,
Gönlüm hala sevecen, hala diri.
Aşka kilitlendim, oldum olası,
Beni benden aldı, delirtti biri.

tadında bir şiir meydana gelmiş tebrikler
selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL