Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurumahmut
kurumahmut

Şehit halis

Yorum

Şehit halis

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

674

Okunma

Şehit halis

ŞEHİT HALİS

O Halis demirciyi,
Kimler beraber yedi?
Pastasını yapmayı,
Kimler akıl eyledi?

İnsan kanı yemekle,
Hala doymadılar mı?
Tadı nasıl desene,
Sıra şehide geldi,

Şehitler hazır lokma,
Sırada gaziler var,
Daha sonra bilemem,
Bu sofra nasıl kalkar?

Böyle densiz ressama,
Bu toplum nasıl bakar?
Bekleyin arkasından,
Daha çok şeyler çıkar. 25.03.2017 Suat

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şehit halis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehit halis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şehit halis şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL