Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
obadi
obadi

Bir Yar Geliyor

Yorum

Bir Yar Geliyor

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

962

Okunma

Bir Yar Geliyor

Bir Yar Geliyor

Dağlardan eriyor, eriyor karlar.
Cemreler düşüyor, bahar geliyor.
Ateşlere saldı içimde ahlar.
Gönül denizimden buhar geliyor.


Cananımdan ayrı düşünce canım
Hafakanlar basıyor dört bir yanım
Damarlarımdan çekiliyor kanım
Koca dünya gönlüme dar geliyor


Umutlarım bir bir çıkıyor boşa
Ayaklarım isyan ediyor başa
Yaz mevsiminde giriyorum kışa
Felekten peş peşe şamar geliyor


Dostlar, bugün benim bayram günüm mü
Rüzgarla savrulan benim külüm mü
Kaşı yay kirpik ok benim gülüm mü
Beni öldürmeye bir yar geliyor.


Mehmet BULUT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir yar geliyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yar geliyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Yar Geliyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL