Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ali  Alkış
Ali Alkış

Kimsenin duyamayacağı bir off bırak...

Yorum

Kimsenin duyamayacağı bir off bırak...

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1400

Okunma

Kimsenin duyamayacağı bir off bırak...

Kimsenin duyamayacağı bir off bırak...

Kaç iyi geceler tuttun aklında
kaçı nasırlaştı dilinde
kaç uyku
kaç dua heba ettin onun için
israfın hûkmû ağır dedim
düşûnmedinmi ..!!



Gel gör ki mevsim yürek mevsimi
lakin
sensiz bahar gelmez buralara
çiçekler òksüze vurmuş boynunu
toprak olmasa
taş saklarmı suyu ...



Yorumsuz,tükenmiş, acılarımdan
yazıyorum sana
gõğe bakan bir kamburum var ki
biraz õfkeli
biraz kederli
gõren dağ sanıyor çilemi
Mevzu yanmak değil’di
Mevzu ateşi sevmekti...



Şimdi neyin varsa al git hayat
bana sadece
kimsenin duyamayacağı bir off bırak
yeter;
içimde sönmeyen özlemin hatırına ...A.ALKIS

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kimsenin duyamayacağı bir off bırak... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsenin duyamayacağı bir off bırak... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimsenin duyamayacağı bir off bırak... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL