Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott

AŞK-I MUHAREBE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

796

Okunma

AŞK-I MUHAREBE

AŞK-I MUHAREBE

Sefer var hazır olun cenge
Kılıçlar baltalar bilensin
Savaşmadan kurulmaz denge
Zulüm aşktan meded dilensin

Emir komuta kalpte olsun
Atılan ok hedefi vursun
Er meydanı erini bulsun
Dörtnal aşk atına binensin

Akın akın gelin sefere
Dize gelsin aşksız kefere
Allah şahit her bir nefere
Göklerden gönüle inensin

Her kişi bir Serdarı Gönül
Şayet elinde varsa bir gül
Açılır tüm perdeler tül tül
Divanda cennete girensin
Cengiz (SERDARI GÖNÜL)15.12.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk-ı muharebe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk-ı muharebe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK-I MUHAREBE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL