Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

BEN GİDİYORUM HOŞÇA KAL

Yorum

BEN GİDİYORUM HOŞÇA KAL

( 9 kişi )

3

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

533

Okunma

BEN GİDİYORUM HOŞÇA KAL

BEN GİDİYORUM HOŞÇA KAL








Gidiyorum ben ama bilmiyorum nereye,
sensizliğin acısını çekmektense gidiyorum,
hoşça kal..

Gidiyorum yollarım açık bana,
kollarımdan tutan yok benim gidiyorum,
hoşça kal..

Gidiyorum kapsama alanı dışındayım,
yüreğim isyanlarda baksana gidiyorum,
hoşça kal..

Gidiyorum suskunluğumdan korkuyorum,
virajlı yollarım ama yine de gidiyorum,
hoşça kal..





22/10/2010
22:20/cuma

Şebnem Örs

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Ben gidiyorum hoşça kal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gidiyorum hoşça kal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GİDİYORUM HOŞÇA KAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
19.3.2017 23:41:11
5 puan verdi
Şiir sanki resme yazılmış gibiydi.

Tebrikler Şebnem,

sevgilerimle..
kamil karaağaç
kamil karaağaç, @kamilkaraagac1
19.3.2017 00:36:04
güle güle gir selam söyle şssirem
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
18.3.2017 21:38:54
5 puan verdi
Gitmek nedir ki şair?Kaldıki gidenler hep hüzün bırakırlar geride
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL