Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Yüreğime Ördün Çelikten Bir Halka

Yorum

Yüreğime Ördün Çelikten Bir Halka

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

807

Okunma

Yüreğime Ördün Çelikten Bir Halka

Beslenir bünyem değişik acılarla
Gönlümde yarattın delice kasırga
Ben kaptandım sen rotamı bozan dalga
Yüreğime ördün çelikten bir halka

Ya ben seni amlayamadım ömrümce
Ya da sen anlamsız biriydin kendince
Herşeyine rağmen güzeldin gülünce
Yüreğime ördün çelikten bir halka

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yüreğime ördün çelikten bir halka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğime ördün çelikten bir halka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğime Ördün Çelikten Bir Halka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL