Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
halil ilhan
halil ilhan

zor mutlulugu bulmak

Yorum

zor mutlulugu bulmak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

510

Okunma

zor mutlulugu bulmak

ne güzelmiş benim bahçemin kekik kokusu
etrafımda çiçekler birde arıların vızıltısı
sırtımda agır yükü dilimde acı türküsü
yaşamımın ızdıraplarının kalan tortusu
kelebeklerin kanat çırpışı ibretim olsun
.
dikenli dagların yamacında umuda koşuşum
yoluma inen yakan kavrucu güneşin ışıgı
atamadım bedenimde ızdırıbın kalan tozunu
bir türlü bulamadım coşturacak baharımı
daldan dala uçuşan kuşlar ibretim olsun
.
rüzgardan savrulur yapraklar ordan oraya
ne kadar koşsamda tutunamıdım yaşama
birde zindan karanlık eklenecek akşamlara
mutsuz olupta sıgınılmaz artık mutluluk yalanına
elveda arayıpta bulamadıgın tutunucak dalına
h.ilhan.13.mart.2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zor mutlulugu bulmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor mutlulugu bulmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
zor mutlulugu bulmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL