Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
micingirt
micingirt

Cennetmekân

Yorum

Cennetmekân

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

915

Okunma

Cennetmekân

Bilmek güzel şey haddin diyordu
O gün cennetmekân haykırıyordu

Kılıcı kınında beklerdi her ân
İkbâli yüceydi kahramanlıktan

Peygamber âşkıydı ondaki mâya
Halkına koşardı selamlaşmaya

Âh be ecdat nerde, nerde diyorum
Galiba kötüsü alışıyorum

Ve mâzi dediğin asırlar derin
Tekrar tekerrürü belki kaderin

Ömer Ekinci Micingirt

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cennetmekân Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennetmekân şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cennetmekân şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FİLAT YAZICI
FİLAT YAZICI, @filatyazici
7.3.2017 12:30:20
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık üstadım.Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL