Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şair Baki Ortak
Şair Baki Ortak

Duymadın mı

Yorum

Duymadın mı

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

876

Okunma

Duymadın mı

Duymadın mı

Ey zalim yar ey kitapsız
Ey vefasız ey vicdansız
Sen efendi bende küle
Sevdan ile düştüm çöle
Mecnun oldum sevdan ile
Gezer oldum duymadın mı

Ey kalpsiz yar ey duygusuz
Ey vicdansız ey insafsız
Sen buralar da gideli
Sarardım soldum gül gibi
Gözümde yaşlar dinmedi
Feryadımı duymadın mı

Duymadın mı duymadın mı
Feryadımı duymadın mı
Askın ile alev alev
Yandığımı duymadın mı

Duymadın mı duymadın mı
Dirhem dirhem yandığımı
Yanıp küle döndüğümü
Öldüğümü duymadın mı

Ey zalim yar ey vicdansız
Ey vefasız ey kitapsız
Türkü oldum düştüm dile
Dolandım ben ilden ile
Kerem gibi sevdan ile
Yandığımı duymadın mı


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Duymadın mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duymadın mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duymadın mı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
6.3.2017 16:39:46
5 puan verdi
Demekki duymamış :) Türkü tadında idi.. Yüreğinize sağlık.. Selam ve dua ile kalın sağlıcakla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL