Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
davut tunçbilek
davut tunçbilek

TÜKENDİ YOLLAR

Yorum

TÜKENDİ YOLLAR

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

631

Okunma

TÜKENDİ YOLLAR

TÜKENDİ YOLLAR

Geçti bahar geçti yaz, canda yürek tedirgin
Direniyor beyhude, son günleri misafir
Mazide kalmış anlar, geçer gözü önünden
Nedameti vefasız, dostlarına güvenden

Hazan çaldı kapıyı, sararmış solgun yüzlü
Asla yalan söylemez, aynalar açık sözlü
Torba torba göz altı, yüzde derin çizgiler
Göründü yolun sonu, son virajda derbeder

Üç günlük gurbet elde, acılarla yoğruldu
İğne ile kazdığı, kuyularda boğuldu
Yazmışlar kaderini, ucu kırık kalemle
Düştü sıla yoluna, sevgi dolu yürekle

Davut Tunçbilek

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tükendi yollar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tükendi yollar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜKENDİ YOLLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.2.2017 22:46:01
5 puan verdi
Anlatım ustacaydı haz aldım okurken usta
Kalemin daim ilhamın bol olsun
____________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL