Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Senarist Uğur Akdoğan
Senarist Uğur Akdoğan

Kahpe Dünya

Yorum

Kahpe Dünya

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

778

Okunma

Kahpe Dünya

Yıllardır yaşarım güldürmezsin
Süründürür yerlerde bildirmezsin
Akıtır gözlerimi dindirmezsin
Sen neymişsin kahpe dünya

Yarıyı geçecek ömür bitiyor
Saçlar ağarıp gül benzim yitiyor
Tutmuyor kalemi elim titriyor
Gülmeyi unutturan kahpe dünya

Dolmuyor çilem gelsin ecel
Can alan azrail bu gece gel
Al ruhumu sürülmeden el
Çok acımasız kahpe dünya

Sana sesleniyorum ey yüce Allah’ım
Ölmek istiyorum bu gece ölmek
Hoşuna gidiyorsa Zalımı süründürmek
Kahpe dünyadan göç ederken
İstiyorum yazdığın kadere gülmek

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kahpe dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahpe dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahpe Dünya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.2.2017 22:41:32
Şiiri okuyamadım.........
_______________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL