Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
srkn61
srkn61

DURUYOR KALEMİM

Yorum

DURUYOR KALEMİM

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1054

Okunma

DURUYOR KALEMİM

DURUYOR KALEMİM

Yazamıyorumki aşkımı kağıtlara,
Gözlerin geliyor aklıma duruyor kalemim.
Sövmek istiyorum ayıpsa ayıp varmıyor dilim,
Dokunmadı mı yüreğine kurduğum hayallerim.


Yazamıyorum ki gözyaşlarımı kağıtlara,
Denedim diyorsun duruyor kalemim.
Bir kez olsun değmedi ki ellerine ellerim,
Kör olasın ayrılık ben de sevdim ama sevilmedim.

Yazamıyorum ki mutluluğu kağıtlara,
Gidişin geliyor aklıma duruyor kalemim.
Duruyor zaman susuyor kaderim,
Ve bil ki ölsem de toprak olmaz yüreğim.

Şimdi sen başka Hayallerde Ben ise bir aşkın battığı yerdeyim.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Duruyor kalemim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duruyor kalemim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DURUYOR KALEMİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Zekiye Ak
Zekiye Ak, @zekiyeak
26.12.2019 08:07:49
5 puan verdi
Ben ise bir aşkın battığı yerdeyim
Çok güzel 👍
Yüreğinize sağlık diliyorum hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL