Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Samim İĞDE
Samim İĞDE

# YAKIŞMAZ #

Yorum

# YAKIŞMAZ #

( 6 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

881

Okunma

# YAKIŞMAZ #

# YAKIŞMAZ #

YAKIŞMAZ #
________________


Bana ondan bahis açmayın sakın
Söylesem sözlerim bana yakışmaz
Albümdeki resme dikkatle bakın
Bugünkü şu halim tene yakışmaz..

Sanmayın gözlerim onu arıyor
Kaybolan yıllara düne dalıyor
Eliyle yazdığı o not duruyor
Okuyup ağlamak göze yakışmaz..

Her gören bir beni suçlu sanıyor
Tam şuram şurası durmaz kanıyor
Duyduğum her sözde canım yanıyor
Ah edip haykırmak dile yakışmaz..

Kapandı o defter açılmaz artık
Yazılan söylenen kâr etmez artık
Bin defa toplayıp çarpsamda artık
Elde kalan sıfır düne yakışmaz...



Ramak kaldı / ( Samim İĞDE )




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

# yakışmaz # Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz # yakışmaz # şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
# YAKIŞMAZ # şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.2.2017 20:22:40
5 puan verdi
Kalem usta olunca şiir de güzel oluyor eyvallah üstat
Kalemin daim olsun
_____________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL