Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
R.KAHVECİOĞLU
R.KAHVECİOĞLU

ÜZGÜNÜM CANIM

Yorum

ÜZGÜNÜM CANIM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

565

Okunma

ÜZGÜNÜM CANIM

ÜZGÜNÜM CANIM



Şimdi mutlumuyum sanki
İçimdeki fırtınalar
Kasırga olup eserken
Aklımda sen,
Gözlerim resimlerine bakarken
Deniz kenarında rıhtımı
Bekleyen kırık dökük tekne
Misali, viraneyim işte
Ses vermeyince sen
Susar sol yanım acılar içinde.
Kalbim dökülmüş bir kulübe misali
Seni bekler onarmaya
Göçmen kuşlar gibisin
Selamsız bir gelip bir gidersin
Bir kez sevdim be seni demezsin
Sen sol yanıma kök salmış
Gonca gülüm olmuşken
Beni solmaya mahkum edersin
Aklında değilsem
Söyle kimin kalbindesin.

Recep Kahvacioğlu

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üzgünüm canım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzgünüm canım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜZGÜNÜM CANIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Menisa
Menisa, @menisa
10.2.2017 09:22:22
Sayın Kahvecioğlu, şiir için tebrikler. Ancak renklendirip okuyabildim. Yazı zor seçiliyor. Selamlar. me.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL