Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hanifi KARA
Hanifi KARA

VUSLAT İÇİN

Yorum

VUSLAT İÇİN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

651

Okunma

VUSLAT İÇİN

Kim ki âşık ise günü gelince
Sevenler murada, ermez olur mu?
Bir yolunu bulup sevgisi ile
Cânân’ın gönlüne, girmez olur mu?

Konan engelleri bir bir aşınca
Kabına sığmayıp birden taşınca
Ya mektup, telefon karılaşınca
Dost dostun hatırın, sormaz olur mu?

Yakışmaz başını ağyâre eğmen
O, kalpten yaralı âşığa değmen
Elini acıtan dikene rağmen
Âşıksa gülünü, dermez olur mu?

Özler durur tenindeki terini
Bulmak zordur elbet böyle birini
Özü candan seviyorsa yârini
Gönlünü yoluna, sermez olur mu?

Kim sadıksa vuslat için ahdinde
Arar bulur, deseler ki tâ Çin’de!
Kâlû belâdaki elest vaktinde
Verdiği o sözde, durmaz olur mu…?

04/02/’17
Hanifi KARA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vuslat için Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslat için şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VUSLAT İÇİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gökpınar, @gokpinar
4.2.2017 22:41:12
Gerçekten seviyorsa mutlaka vuslata erecektir.
Gerçek seven gönüllere selam olsun.
Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL