Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ali  Alkış
Ali Alkış

H Ü Z Ü N ..

Yorum

H Ü Z Ü N ..

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1185

Okunma

H Ü Z Ü N ..

H Ü Z Ü N ..

Duyguların en asilidir ’Hüzün’
Herkes çeker gider de
Bir tek o seninle kalır
Ve sonra usulca sorar
Söyle bakalım..?



Çok mu yandı canın.!!



Şimdi sen
Öyle dalıp gittin ya gözüm
Yansa bile yüreğimdeki kor
Kalsa bile ocakta külüm
Sen hiiiç üzülme
Yaralarına merhem olurum.




Çizebilseydim
Yazabilsem en uzunu anıların
Bahar olacaktı yüzün
Olmadı,beceremedim
Adını duvarlara yazacak çağımda
Çoktan geçmiş benim..


Sıfatların canı cehenneme
Yüreğin yüreğime değsin yeter
boşver kim olduğumu,
nereli olduğumu.
"Geldik gidiyoruz"....!A.ALKIS

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

H ü z ü n .. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz H ü z ü n .. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
H Ü Z Ü N .. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL