Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Orhan Temir
Orhan Temir

Yemin olsun

Yorum

Yemin olsun

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

927

Okunma

Yemin olsun

Ne zaman senden bahsetsem, dalgalar coşar denizde.
iri kayalar ardı yeşil ağaçlar, merakla seni dinler.
Balıklar yemin eder seni unutmamaya,"yemin olsun".
Ve benden bir söz beklerler,ömür boyu, yemin olsun.

Dalgalar gibi, her rüzgarda yenilenen sevgim.
Sert oldukça dalgalar, artan sevgim gibi.
Gece gökdeki ay üstüne, ömür boyu, yemin olsun.
Seni anlatan dilim üstüne, ömür boyu, yemin olsun.

Resmini çizer bulutlar, hayalimden daha güzel.
Görünmez bir güzellik, yalnız bana özel.
Yağan yağmur üstüne, ömür boyu, yemin olsun.
Toprağin en kahve rengi üstüne,ömür boyu,yemin olsun.

ORHAN TEMİR
KAYSERİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yemin olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemin olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yemin olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
30.1.2017 11:30:34
5 puan verdi
Çok güzeldi siiriniz yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL