Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hülya66
Hülya66

usta

Yorum

usta

( 7 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

715

Okunma

usta

Usta!
Ellerin şiir olmuş
Parmakların kalem
Kağıda bir dokunuş
Bir tutuş olmuş
Kelimeler uçmuş
Gönül dilinde
Gül olmuş susmak
Lal olmuş.

Hülya Bozyel Şahin
25.01.17

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Usta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
usta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FİLAT YAZICI
FİLAT YAZICI, @filatyazici
25.1.2017 12:09:10
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık. Selam ve saygılarımla.
İbrahim Çelikli.
İbrahim Çelikli., @ibrahimcelikli-
25.1.2017 05:39:27
Tetkikler
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
25.1.2017 01:02:41
5 puan verdi
Çok güzeldi siiriniz Tebrikler yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL