Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
korkmaz bıçkın
korkmaz bıçkın

Sahte mutluluk pozu

Yorum

Sahte mutluluk pozu

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

Sahte mutluluk pozu

Islaklık hediye miydi gözlerimize yağmurdan,
yoksa hüzün gibi bir bedeli mi vardı ?
Hangi sevdayı giyinsek
yürekleri aşkımıza birkaç beden dardı...

Ciğerlerimize çektik zehirli hasreti,
yuttuk yalanları, dumanı tozu
Zaten bir fotoğrafçı vitrininden ibaret değil miydi
sevgiye aç insanları kandıran sahte mutluluk pozu...

Güneş içmizi mi ısıtıyordu
yoksa cehennemi hatırlatan görevi mi vardı ?
Hangi yâre hoş geldin desek
hep başkasına yârdı!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sahte mutluluk pozu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahte mutluluk pozu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahte mutluluk pozu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sohbet8.net
sohbet8.net, @sohbet8-net
19.2.2017 16:43:12
Ücretsiz Mobil Sohbet odaları, Sanal Alemin Buluşma Noktası - www.Sohbet8.Net
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
23.1.2017 02:55:16
5 puan verdi
Tebrikler efendim guzeldi şiiriniz yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL