Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci

İncitmeyin Kardeşinizi

Yorum

İncitmeyin Kardeşinizi

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

884

Okunma

İncitmeyin Kardeşinizi

Geçmişte bütün ağladığım geceler,
Gözyaşlarımı geri verin bana.
Hırsımdan yumruk attığım duvarlar,
Sizin de dibinizde,
Hiç vurulan olmadı mı kalleşçe,
Yoksa sadece, benim ellerimi mi yaraladınız?

Ay bulutun ardına girince mi,
Başlar bütün kötülükler?
En temiz topraklar,
Kanla yıkananlar mıdır yoksa?
Bizi biz yapan Tanrım,
Ve dostlar,
Verin elinizi, yüreğinizi,
Bekliyor;
İncitmeyin kardeşinizi...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İncitmeyin kardeşinizi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İncitmeyin kardeşinizi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İncitmeyin Kardeşinizi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL