Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mahmut kahraman
mahmut kahraman

GERÇEK SEVGİLER YOK OLMUŞ

Yorum

GERÇEK SEVGİLER YOK OLMUŞ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

552

Okunma

GERÇEK SEVGİLER YOK OLMUŞ

Seni seviyordum gülüm
Hep acı verdin bana acı çektim
Gülüm bana yapmadığın
Kötülük kalmadı
Sevgin yalan mıydı
Bana daima acı çektirdin

Sana artık ne diyeyim aşkım
Hala yetmedi mi çektirdiğin acılar
Elem kederleri bana reva görüyorsun
Olmaz olsun böyle sevgin
Sevgin yalan mıydı

Sana ne diyeyim acıyı bal diye içirdin
Senden sadece sevgi bekliyordum
Başka ne bekleyeyim aşkım
Kapattın tüm kapıları yüzüme
Sevgin yalan mıydı

Beni bir daha arama
Şimdi bir meyhanede içiyorum
Aşkının gelmişine geçmişine
Sayıyorum birer birer
Ah be zalim felek ahhh

Sevgin yalan mıydı
Diğer sevenleri de ağlatma
Zaten onlarda benim gibi dertli
Sen de dert üstüne dert ekleme
Gerçek sevgiler yok olmuş meğer
Sevgin yalan mıydı

Mahmut KAHRAMAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gerçek sevgiler yok olmuş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek sevgiler yok olmuş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERÇEK SEVGİLER YOK OLMUŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL