Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Kederli
Kederli

DOST DERİM!

Yorum

DOST DERİM!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1534

Okunma

DOST DERİM!



Hayat yokuşunda yorulan terler
Yetişip de düzleyene dost derim
Ellerin diline düşmesin sırlar
Paylaşıp da gizleyene dost derim

Her kul muhtaç sevgiden bir parçaya
Zeval gelsin istenir mi serçeye
Âşikâr bilinen asıl gerçeğe
Alışıp da izleyene dost derim

Nefis doymak bilmez aşa azığa
Garip olan çabuk gelir tuzağa
Kader yolu düşürürse uzağa
Ağlaşıp da gözleyene dost derim

Seven terkeylemez gönül yurdunu
Sadık arar insanların merdini
Herkes çekmez Kederli’nin derdini
Gülüşüp de nazlayana dost derim

Kederli©Almanya, 2006-18.04.2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dost derim! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dost derim! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOST DERİM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
berşah
berşah, @bersah
20.4.2008 14:30:43
heyy dost harikaydı kutlarım yüreğini yürekten sevgiler saygımla
Gürsel Cengiz
Gürsel Cengiz, @gurselcengiz
20.4.2008 01:34:34


sevgilerimle uzakdaki dosta...............
hyazici58
hyazici58, @hyazici58
20.4.2008 01:32:30
Kederli güzeldi dostum.Selam,saygı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL