Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ZEYBEXİN
ZEYBEXİN

---KELEBEĞİN AŞKI---

Yorum

---KELEBEĞİN AŞKI---

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1497

Okunma

---KELEBEĞİN AŞKI---

Yüreğimi uçan kelebeğe kaptırdım
Bir günlük yaşamı var pervanenin..
Yüreğimle belki de ömrünü artırdım
Bundan da haberi yok divanenin..

Yüreğim çok hafifmis kaptı gitti
Hızlıca mor dağlara yeşil bağlara..
Sevgiden bir seyahat yaptı bitti
Bıraktı selamını gerideki sağlara..

Yüreğim ezgindi dayanmazdı buna
Kelebek deyip gecemezdim bı kere..
Sevgililerin boyu Tuna adı Suna
Götür fırfır kalbimi gittiğin yere..

Yürek dolunca sevdaya baş büker
Kelebek yorgun olunca alçak uçar
Sevgiler pervaneyle sactikca türer..
Yürek aşkı kovalar yoksa keyfi kaçar..

Tahir EKSİN 15.01.2017

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

---kelebeğin aşkı--- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ---kelebeğin aşkı--- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
---KELEBEĞİN AŞKI--- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
15.1.2017 12:07:16
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KAL ALLAHA EMANET OL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL