Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sedat bulut
sedat bulut

ELİNDEN TUTMUŞTUM

Yorum

ELİNDEN TUTMUŞTUM

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

802

Okunma

ELİNDEN TUTMUŞTUM

ELİNDEN TUTMUŞTUM

Elinden tutmuştum sevgiyle senin
Bir daha sevemem o ilkim sendin
Gönülden bağlanmak nasıldır derdim
Kimseyle gülemem o ilkim sendin

Derinden bakmıştın yoksa olmazdı
Canıma inmese kalbe dolmazdı
Gülmese yürekten cana varmazdı
Bu kalbi veremem o ilkim sendin

Selinden kaçtım hep tutundum dala
Sevginden boğuldum sona beş kala
O aşkı isterken baktırdım fala
Kimseyle ölemem o ilkim sendin
SEDAT BULUT
04012017*

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Elinden tutmuştum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elinden tutmuştum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİNDEN TUTMUŞTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
12.1.2017 19:19:43
5 puan verdi
O ilkler unutulmaz usta yüreğine sağlık
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL