Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
onursevik
onursevik

Yık Gitsin

Yorum

Yık Gitsin

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

Yık Gitsin

Bir şans daha ver yüreğime
Sevmezse seni yak gitsin.
Siyaha bürünürse gözlerim
Ellerinle karart dünyamı öyle bitsin.
Bir ümit bırak avuçlarıma
Kıymet bilmezsem yık gitsin.
Gökyüzüne yazmazsam adını
Göğü başıma çal bitsin...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yık gitsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yık gitsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yık Gitsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
5.1.2017 18:54:31
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM HOCAM ESEN KAL ALLAHA EMANET OL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL