Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ali  Alkış
Ali Alkış

Yıkılıyor bu şehir yüreğimde

Yorum

Yıkılıyor bu şehir yüreğimde

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

721

Okunma

Yıkılıyor bu şehir yüreğimde

Yıkılıyor bu şehir yüreğimde

Göğsümden içeri yokluğun sızıyor
gecelerin karanlığı
hawar sesleri
yıkılıyor bu şehir yüreğimde


dokunulduğun`da
yaralı bır yanılızlığın
kabuk tutmaz yarasısın
gözlerin desem özlem
memleket desem hasret


Sevda,
İçimden intihar sessizliği
Yarım kalan anı
ve eksik bir hüzün
ucundan tutulası bir ömür.
İçimde kıyametler kopar’dı



üşüyorum
birer birer yakıyorum
boş kelimeleri
en çok da
gidişler yakarken yüreğimi. A.ALKIS

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yıkılıyor bu şehir yüreğimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıkılıyor bu şehir yüreğimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıkılıyor bu şehir yüreğimde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL