Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
rezzan sipahi
rezzan sipahi

anlıyormusun

Yorum

anlıyormusun

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

629

Okunma

anlıyormusun

şimdi seni daha iyi anlıyorum
defalarca okuyup,gözlerinde ki hüznü
defalarca okuyup,aklından geçenleri
bir kerede anlıyorum,hayattaki yenilgilerini
anlayamazsın demiştin,
beni asla anlayamazsın...
beni hüzünlere boğduğundan beri
aklıma geldikçe sensizlik korkusu
sende beni anlıyormusun...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Anlıyormusun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlıyormusun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
anlıyormusun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gamzelimm
Gamzelimm, @gamzelimm
22.12.2016 15:33:43
5 puan verdi
Az cümleyle çok şey anlatan kalem... okumak güzel bu sayfadaki şiirleri.Kutlarım

Sevgiyle ve şiirle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL