Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Suphi Capaci
Suphi Capaci

KAYSERI

Yorum

KAYSERI

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

516

Okunma

KAYSERI

Dün İstanbuldu, bugün KAYSERİ
sonrada elbet yine YANACAK
nerdeyse Vatan yeri
ölenlerdir şehit eri
Hiç bakma sen geri
Biz insanı İnsan bildik
kökü nerdeyse oraya indik
oda buda bizden dedik
kimseyi biz hor görmedik
Kaderin ötesinde, bir Kader vardır elbet
bedelini biz hep ödedik...
Nereye kadar bilinmez
olan ölene oluyor, ölen tekrar dirilmez..!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kayserı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayserı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYSERI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
17.12.2016 22:30:53
5 puan verdi
Harika bir şiir okudum sayfanızda Yureginize saglik
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL